Lakiteleki Termálfürdő, Tősfürdő

A meseszép környezetben található fürdő négyhektáros, parkosított, ligetes területen, a Kiskunsági Nemzeti Park szomszédságában fekszik. A strandon három termál medence, egy úszómedence, egy gyermekmedence és egy pancsoló áll a fürdőzők rendelkezésére.

A település 42 fokos termálvizét 1970-ben tárták fel. Az alkáli-hidrogén-karbonátos gyógyvíz a vegetatív idegrendszeri zavarok és a mozgásszervi megbetegedések kezelésére ajánlott. 

HarminczHázas Pálinkaváros

A Pálinkaváros egy itt maradt városrész a 30-as évekből. Évszázados időutazás, de nem csupán múzeum, hanem több annál. Életkép a jó száz évvel ezelőtti vidéki, kisvárosi Magyarországról. Egy kitalált, mégis valós település lenyomatának élményvilága, amely hihető is, meg nem is. Egyfajta játék a lélekkel. Sajátos kapcsolat a mai világ és a száz évvel ezelőtti világ között. Aki ide ellátogat kifogástalan hölgyként, illetve úriemberként távozik felejthetetlen 3D élménnyel. A Pálinkavárosban ténylegesen működő Szatócsbolt található.

Tőserdő, Kontyvirág tanösvény

A tanösvények, valamint a jelzett turistautak mind kitűnő lehetőséget nyújtanak a természet felfedezésére. A 3,5 km hosszú Kontyvirág-tanösvény tájékoztató táblákkal ellátott, sárga félkör jelzésű hurokszerű útvonal, mely a holtág és az ártéri erdő megismerésére alkalmas. Igazi vízjárta, buja növényzetű ártéri területre ma már alig lelünk. A tanösvény útvonala nagyobb árvizek idején nem látogatható.  


Hungarikum Liget Lakitelek 

 A Hungarikum Liget egy olyan egyedülálló létesítmény együttes, ahol mind a pihenés, a szórakozás, a tartalmas kikapcsolódás és a gyógyítás lehetősége adott az ide látogató Vendégek számára. 

A Gabriella Gyógy- és Strandfürdő, és Ligetszépe Gyógyászat a Hungarikum Ligetben, közel 3000 m2-es fedett gyógyfürdő- és gyógyászattal, illetve szabadtéri stranddal várja Vendégeit. 

Ismerje meg a Hungarikum Liget szakértők által gondozott és karbantartott Footgolf Parkját is!

Magnius hotel - 1013 Budapest, Clark Ádám tér 1.
Minden jog fenntartva 2017
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el