PÁLYÁZAT

MEGÚJULTUNK!

A Kisfaludy-program keretében számos újdonsággal találkozhatnak apartmanjainkban. Leendő és visszatérő vendégeink számára a pályázati fejlesztések megvalósításával komfortosabb, vonzóbb szálláshelyet és emelkedő szolgáltatási színvonalat biztosítunk.

Kedvezményezett neve: Napsugár Pihenőházak

Projekt címe: Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció - magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése

Támogatási összege: 3 000 000Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.12.31.

Pályázat azonosítója: TFC-M-1.1.2.-2020-09777

Projekt leírása:

A felújítás részeként a megszálló turisták kényelmének érdekében, új fekvő- és ülő alkalmatosságok kerültek az apartmanokba.

Télen-nyáron

Célunk a szezonalitás csökkentése, ezért hűtő-fűtő klímaberendezésekkel, szigeteléssel és minőségi nyílászárókkal láttuk el a faházakat.

A projekt keretein belül hideg és meleg burkolatcsere valósult meg, a lehetőségek szerint tágítottunk a tereken belső átalakítással.

A fejlesztések fő célja volt, hogy a megemelkedett vendégkör turisztikai célzattal érkezzen, így a térség és a település ismeretségét is népszerűsítjük.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósult meg. Köszönjük a pályázati lehetőséget!

Magnius hotel - 1013 Budapest, Clark Ádám tér 1.
Minden jog fenntartva 2017
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el